Tim Dekker

Tim Dekker

Op 3 december 1975 staat KC & The Sunshine Band op 1 in de Top 40 met het nummer That’s The Way (I Like It). Op deze dag komt Tim voor het eerst kijken op deze wereld, in het ziekenhuis te Alkmaar.

Opgegroeid met de muziek uit de jaren 60 en 70 (met dank aan pa) werd de interesse in muziek in de jaren 80 en 90 uitgebreid met een eigen drive-in show en diverse “bruiloften en partijen dj sets”.

Toen Tim in 1996 al een aantal jaren “resident dj” was in het plaatselijke buurthuis, werd het werkterrein uitgebreid met draaien op de radio (met dank aan Erik de Zwart voor het studiobezoekje bij de Top 40). De lokale zender in Heerhugowaard was zo gek om hem toe te laten, maar na een jaar stapte Tim al over naar System FM in Alkmaar.

Hierna volgden de radiozenders Herato, Streekradio Excellence, Beat FM, Veronica FM (proefuitzending), Baja Radio en Drechtstad FM. Na een sabbatical van ruim een jaar kwam Tim terecht bij Heerhugowaard A Life. En sinds 1 mei 2013 is Tim toegevoegd aan het DJ-team van Ping FM!

Elke zondag van 15:00 tot 18:00

Houdt van: dansen, bootcamp, Azië en koken.

Tim op Twitter: @DekkertjeDap


admin