Adverteren

Adverteren

Ping FM en de luisteraars hebben iets gemeen: samen zijn ze trots op de regio. Die gezamelijke betrokkenheid loopt als een rode draad door het concept van Ping FM. Luisiteraars herkennen zich in de regionale berichtgeving en de gebeurtenissen in de directe omgeving. Bij Ping FM voelen luisteraars zich gehoord.

Format
De hits van nu aangevuld met elk uur het laatste nieuws uit de regio, verzorgd door onze lokale redactie. Doelgroep: 15 t/m 45 jaar (mannen en vrouwen)

Bij Ping FM is interactie met de luisteraars het toverwoord. Via internet, e-mail en sms, maar ook via traditionele wegen zoals straatinterviews en call-in-momenten, weten luisteraars zich serieus genomen en gehoord. Een grote betrokkenheid is het gevolg. Een continue afstemming op Ping FM is het resultaat.

Een brede doelgroep vereist een brede programmering. Met een volmaakte verhouding van de juiste ingrediënten:

  • informatie,
  • entertainment,
  • regionale updates,
  • lifestyle en muziek.

Bereik
Met een potentieel bereik van meer dan een miljoen luisteraars zal uw commercial zeker door een groot publiek worden gehoord. PING FM is in België te horen in Lanaken, Maasmechelen en omgeving, en in Nederland in Maastricht, Geleen, Valkenburg en Sittard en omgeving.

Ping FM hoort de luisteraars

Met presentatoren die de functie van ‘vriend van de radio’ als hun levenstaak zien. Een benadering die werkt, zo leert de ervaring. Bij Ping FM staat de telefoon dagelijks roodgloeiend. En dat willen zij graag zo houden.

Betaalbaar
Adverteren op de radio was nog nooit zo betaalbaar. Voor minder dan een de prijs van een krantenadvertentie is uw advertentie al te horen tijdens onze zeer goed beluisterde dag- en avondprogrammering.

Onze trouwste informatiebron: De luisteraars

Ook met de berichtgeving gaat Ping FM op een eigen, unieke wijze om. Enerzijds door luchtige en korte vermeldingen van het nieuws, anderzijds door de luisiteraar ook bij dit progammaonderdeel te betrekken. Immers, wie vormen een betere regionale informatiebron dan de luisteraars? Ze bevinden zich overal en zien als eerste verkeersongevallen, opstoppingen, flitsers, branden en andere actuele gebeurtenissen. Danzij de luisteraars, die elkaar via Ping FM op de hoogte houden, is er een trouw netwerk ontstaan dat zich nog steeds dagelijks uitbreidt.

Meer informatie? Gebruik het formulier hieronder om direct contact op te nemen met ons salesteam: