Robb. St. Johann

Robb. St. Johann

Ooit in een andere eeuw werd er eens een baby geboren met een ietwat vreemde naam: Robb st. Johann. Nu zal je denken ja ja , er zijn er wel meer die toen het levenslicht zagen, maar dit was een bijzonder kereltje.

101_0118Op jonge leeftijd was hij namelijk al bezig radio te maken. Met een zelfgebouwde jostikit FM zender ( 0,005 watt) terroriseerde hij zijn ouders en de aangrenzende buren. Stiekem ‘s nachts een half uurtje uitzenden, waarbij zijn ouders dachten dat hij in zijn slaap aan het praten was. Sjoelbak Radio was geboren!

Later begon het grotere werk, WAPS, Decibel Amsterdam, Counter Point, Xtra 108, Roulette 103, Laser, en nu PingFM ! Daarnaast in veel clubs en discotheken gewerkt en ook een aantal drive-inn shows gedaan (Veronica, Mi Amico enz). Zelfs de TVkijker was niet veilig voor st. Johann, in een spotje voor KPN probeerde hij het pinnen aan de man te brengen.

Vanaf oktober 2013 schittert st. Johann samen met Daan Schuurmans weer op TV in de nieuwe hitserie: Heer en Meester. En wie kent niet de wereldhit: “Mijn knoppie staat in bloei” van de Tuinmannen? Ja ja ook dat was st. Johann!

Robb st. Johann, (*bijna) elke maandagavond van 19.00 tot 22.00 uur op de 106 te beluisteren! Luister zodat je later tegen je kleinkinderen kan zeggen: Ook ik heb Robb st. Johann gehoord op PingFM!


admin