Martijn van Meene

Martijn van Meene

Martijn werd op 22 Februari 1994 geboren in de ook wel bekende kaaskoppen stad ‘Alkmaar’. Al snel werd duidelijk dat Martijn wilde praten door alles wat ook maar een beetje op een microfoon leek.

Toen Martijn 7 jaar was zat hij al vol met ideeën en had dan ook een hele waslijst met hobby’s. Toen hij voor sinterklaas een goocheldoos kreeg was het gedaan met alle andere hobby’s en wilde Martijn een groot goochelaar worden. Tot zijn grote verbazing werd Martijn toen hij 11 jaar was gevraagd om op een goochelclub te komen waar grote beroemdheden zoals Hans Klok ook op hadden gezeten. Natuurlijk pakte Martijn deze kans en werd in dit vak dan ook steeds beter totdat de meisjes en school eronder gingen lijden en hij het goochelen achter zich liet.

Martijn is in 2009 gestart met het voorlezen van hitnieuws op de lokale zender van Alkmaar. Na een paar maanden is hij samen met zijn neef Tim van Meene gestart met een eigen show bij deze lokale zender. Over de naam van deze show werd veel getwijfeld dus bedachten de jongens om maar gewoon lekker te gaan draaien en ervaring op te doen en de naam maar even te laten wachten. Na een aantal shows te hebben gemaakt  bij de lokale zender van Alkmaar vond Martijn het hoog tijd om een stapje hoger te gaan. Nog voordat Martijn maar iets gezegd had,   kwam Tim met de vraag of Martijn sidekick en producer van zijn nieuwe show bij Ping FM wilde worden.

Martijn’s antwoord was natuurlijk ‘Ja’. Martijn heeft dit een aantal maanden gedaan.

Martijn was sinds 2011 te horen iedere woensdagavond met zijn eerste eigen show  van 19.00-22.00 op Ping FM. Martijn is na één jaar overgestapt op de vrijdagavond waar hij te horen was van 18:00-21:00 met het officiële begin van jouw weekend!

Sinds 13-11-2013 is Martijn met zijn collega Alex Godijn naar de woensdagavond verhuisd waar zij de week doormidden breken met de luisteraar. Ook heeft hij zijn  DJ carrière voortgezet waar het eigenlijk in zijn jeugd al mee begon toen hij in de garageboxen van klasgenoten op feestjes stond te draaien.

 

Martijn en Alex zijn per 01-11-2013 gestart met hun ON TOUR show waar zij door het hele land trekken met hun management om de pannen van het dak te draaien!

Boekingen gaan via: bakkerenvolman@gmail.com of via het kopje “Booking” op Martijn’s site:www.martijnvanmeene.nl

 

Verder kun je Martijn van Meene volgen op:

  • Twitter: @martijnvanmeene
  • Facebook: Martijn van Meene
  • Insta: MartijnvMeene

admin