Stephan & Marc

Stephan & Marc

Elke vrijdagavond vanaf 20:00 uur nemen Stephan Bouwman & Marc Berg jouw hand in hand mee om de werkweek af te sluiten en het weekend te openen in het programma ‘Stephan & Marc’. Tot 23:00 uur beantwoorden zij de moeilijkste vragen op twitter in #durftevragen, kijken de heren wie er in Nederland nu familie van is, kwellen zij elkaar met ‘de weddenschap’ en draaien zij hele fijne vrijdagavond platen!

Marc Berg:

Op 4 juli 1991 doken er in het Zuid Hollandse dorpje Gouda donkere wolken op want dat was het moment dat Marc het levenslicht zag. Via een flinke omweg kwam hij in Rotterdam terecht waar hij de opleiding Mediamanagement aan het Grafisch Lyceum begon. Toen hij op een gegeven moment merkte dat hij en de top 40 niet echt een klik hadden melde hij zich in 2011 aan bij het studentenprogramma ‘Campus Radio’ op de Rotterdamse regiozender Megastad Rotterdam. Nadat hij zich op een radiovriendelijke manier omhoog had gewerkt van koffiezetter en reportagemaker mocht hij het programma zo nu en dan presenteren. In de laatste 6 maanden nam hij samen met Hans Kempen dit programma voor zijn rekening.

In 2013 werkte Marc achter de schermen bij de VPRO voor Radio 6 Soul & Jazz.

Sinds september 2013 is Marc Berg de radio wederhelft van Stephan Bouwman op Ping FM in het programma ‘Stephan & Marc’.

Stephan Bouwman:

Van op het podium staan tot in de zaal genieten; muziek is al sinds 5 juli, 1990 een belangrijk onderwerp in het leven van Stephan Bouwman.

Na jarenlang muziek te hebben gemaakt, was daar een eerste optreden op de radio. Een interview en optreden ter promotie van een benefietconcert. Na afloop werd duidelijk dat de show op zoek was naar een nieuwe presentator. Vanaf dat moment is radio niet meer weg te denken uit het leven van Stephan.

Van een Engelstalig programma op Amsterdam FM en omroep SALTO, tot een rol in de BNN University en van een dagelijkse ochtendshow op de lokale zender Megastad Rotterdam tot een project op de landelijke zender SublimeFM, Stephan voelt zich overal thuis.

Naast presentatie en productie houdt Stephan zich ook bezig met het maken van vormgeving. Op verschillende stations door het land is zijn werk te horen. Zo zijn bijvoorbeeld veel van de jingles in Stephan & Marc op PingFM door hem gemaakt en ingezongen.

Sinds september 2013 is Stephan Bouwman de tegenspeler van Marc Berg in de vrijdagavond show ‘Stephan & Marc’ op Ping FM. Je kan ze horen van 20:00 tot 23:00!


admin